Yhteiset VK-treenit tiistaisin klo 10 ja 18 jatkuvat lokakuun puoliväliin asti.

30.8.2017

Tampereen Maratonklubin yhteiset VK-juoksuharjoitukset jatkuvat lokakuun puoliväliin asti. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo 10 ja 18. Paikkoina Pyynikin ja Hervannan kentät sekä Pyynikin, Suolijärven tai Kaupin lenkkimaastot.

Harjoitusohjelmat ovat pääsääntöisesti tuttuja jo kevätkaudelta. Hyödynnetään ja varioidaan niitä porukan ja tilanteen mukaan. Ohjelmat löytyvät täältä https://www.tampereenmaratonklubi.com/jasenille/juoksukoulut-ja-valmennusryhmat/juoksuharjoittelu/  viimeisestä Tiedosto-osiosta. Myös testijuoksuja järjestetään (Serrano, Yasso).

Tähtäimessä on jokin syksyn juoksutapahtuma tai ihan vaan kunnon ylläpito. Klubin syksyn maratonkohde on Amsterdam 15.10., jonne on aikaa 6 viikkoa. Harjoittele kisaa edeltävät viikot VK-harjoituksia KVK-kaudella mukaisesti! Jos kisaat jo aiemmin, esim. SM-maraton Joutsenossa 23.9., Pirkan Hölkkä 1.10., sovella ohjelmaa lyhyemmältä ajalta!

Vetäjinä toimivat Jukka, Urpo ja Tuija/Suvi. Varmistus ja tarkemmat ohjeet julkaistaan paria päivää ennen Klubin sivuilla, Heiaassa ja  Facebookissa.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiin. Yhdessä tekeminen helpottaa rankkaakin harjoitusta. Nähdään treeneissä…