Kuukausimaratonit

Ns. vanha kuukausimaratonin reitti, tämä juostaan joko 3 (puolikas) tai 6 kertaa (kokonainen)
Ns. uusi kuukausimaratonin reitti, avattu keväällä 2015, tämä juostaan joko 5 (puolikas) tai 10 kertaa (kokonainen)

Järjestämme kaikille avoimia kausimaratoneja. Niissä matkoina on puolimaraton tai maraton.

Juoksussa ei ole järjestettyä lääkäripalvelua ja jokainen juoksee tapahtumassa omalla vastuullaan.

Matkat on tarkkuusmitattu. Lisäksi lähdössä on kello, jonka mukaan jokainen voi ilmoittaa loppuajan juoksun järjestäjälle.

Osallistumismaksu on 30€. Tampereen Maratonklubin jäsenille ja klubin juoksukoululaisille hinta on 10€.

Tulokset ilmoitetaan Juoksija-lehteen ja sieltä ne pyritään saamaan maratontilastoihin ja Juoksija-lehden tulosliitteeseen.

Seuraavat kausimaratonit järjestämme:

su 15.7.2018

la 15.12.2018


Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset

 http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Ilmoittautumiset

Kuukausimaratoneihin ja kaikkiin klubin järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan täältä: http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Reitit

Kuukausimaratonit järjestetään Nokialla kylpylähotelli Rantasipi Edenissä (Paratiisikatu 2). Tapahtumakeskus, juoksun lähtö ja maali ovat Edenin takaovilla (Hyvinvointikeskus),

Juoksureitti vaihtelee ja se imoitetaan tapahtumakohtaisesti. Kisa juostaan joko nk. uudella tai vanhalla reitillä, ks. reittikartat Molemmat on tarkistusmitattu. Tutustu reittiin ennalta, sillä sitä ei ole merkitty maastoon.

Tietoa tapahtumista

Matkat ja sarjat: M/N Maraton, M/N Puolimaraton. Tapahtumasta ei saa mitaleita tai muita palkintoja, eikä siellä ole ajanottochippejä ja juoksunumeroita. Toimitsijat merkitsevät tulokset tuloslistaan, mutta juoksijoiden tulee itse huolehtia, että näin tapahtuu. Tapahtuma järjestetään omatoimiperiaatteella ja tunnelma on takuuvarmasti rento.

Osallistumismaksu sisältää juoksun lisäksi peseytymisen ja saunat kylpylässä (uinti lisämaksusta) sekä ruokailun seisovasta pöydästä. Reitillä on yleinen huoltopiste, joka sijaitsee lähtö-/maalialueella, ja sinne voi tuoda myös omat juomansa.

Jokainen juoksee omalla vastuullaan. Osallistujien toivotaan tulevan maaliin kuuden tunnin sisällä lähdöstä.