Kuukausimaratonit

Ns. vanha kuukausimaratonin reitti, tämä juostaan joko 3 (puolikas) tai 6 kertaa (kokonainen)
Ns. uusi kuukausimaratonin reitti, avattu keväällä 2015, tämä juostaan joko 5 (puolikas) tai 10 kertaa (kokonainen)

Järjestämme kaikille avoimia kuukausimaratoneja. Niissä matkoina on puolimaraton tai maraton.

Juoksussa ei ole järjestettyä lääkäripalvelua ja jokainen juoksee tapahtumassa omalla vastuullaan.

Matkat on tarkkuusmitattu. Lisäksi lähdössä on kello, jonka mukaan jokainen voi ilmoittaa loppuajan juoksun järjestäjälle.

Osallistumismaksu on 35€, juoksijakortilla  30€.  Tampereen Maratonklubin jäsenille ja klubin juoksukoululaisille hinta on 20€.

Tulokset ilmoitetaan Juoksija-lehteen ja sieltä ne pyritään saamaan maratontilastoihin ja Juoksija-lehden tulosliitteeseen.

Seuraavat kuukausimaratonit järjestämme:


12.11, tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Ilmoittautumiset

Kuukausimaratoneihin ja kaikkiin klubin järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan täältä: http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Reitit

Kuukausimaratonit järjestetään Nokialla kylpylähotelli Rantasipi Edenissä (Paratiisikatu 2). Tapahtumakeskus, juoksun lähtö ja maali ovat Edenin takaovilla (Hyvinvointikeskus),

Juoksureitti vaihtelee ja se imoitetaan tapahtumakohtaisesti. Kisa juostaan joko nk. uudella tai vanhalla reitillä, ks. reittikartat Molemmat on tarkistusmitattu. Tutustu reittiin ennalta, sillä sitä ei ole merkitty maastoon.

Tietoa tapahtumista

Matkat ja sarjat: M/N Maraton, M/N Puolimaraton. Tapahtumasta ei saa mitaleita tai muita palkintoja, eikä siellä ole ajanottochippejä ja juoksunumeroita. Toimitsijat merkitsevät tulokset tuloslistaan, mutta juoksijoiden tulee itse huolehtia, että näin tapahtuu. Tapahtuma järjestetään omatoimiperiaatteella ja tunnelma on takuuvarmasti rento.

Osallistumismaksu sisältää juoksun lisäksi peseytymisen ja saunat kylpylässä (uinti lisämaksusta) sekä ruokailun seisovasta pöydästä. Reitillä on yleinen huoltopiste, joka sijaitsee lähtö-/maalialueella, ja sinne voi tuoda myös omat juomansa.

Jokainen juoksee omalla vastuullaan. Osallistujien toivotaan tulevan maaliin kuuden tunnin sisällä lähdöstä.