Kuukausimaratonit

Järjestämme kaikille avoimia kausimaratoneja. Niissä matkoina on puolimaraton tai maraton.

Juoksussa ei ole järjestettyä lääkäripalvelua ja jokainen juoksee tapahtumassa omalla vastuullaan.

Matkat on tarkkuusmitattu. Lisäksi lähdössä on kello, jonka mukaan jokainen voi ilmoittaa loppuajan juoksun järjestäjälle.

Osallistumismaksu on 30€. Tampereen Maratonklubin jäsenille ja klubin juoksukoululaisille hinta on 10€.

Tulokset ilmoitetaan Juoksija-lehteen ja sieltä ne pyritään saamaan maratontilastoihin ja Juoksija-lehden tulosliitteeseen.

Seuraavat kausimaratonit järjestämme:
 

Su Vappumaraton 26.04.2020 Varalassa, PERUTTU koronaviruksen takia.

Su Toimitsijamaraton xx.10.2020

Su Joulumaraton xx.12.2020


Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset

 http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Ilmoittautumiset

Kuukausimaratoneihin ja kaikkiin klubin järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan täältä: http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Reitit

Kuukausimaratonit järjestetään Nokialla kylpylähotelli Rantasipi Edenissä (Paratiisikatu 2). Tapahtumakeskus, juoksun lähtö ja maali ovat Edenin takaovilla (Hyvinvointikeskus) tai Varalan urheiluopistolla Tampereella (Varalankatu 36). 

Juoksureitti vaihtelee ja se ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. Kisa juostaan joko nk. uudella tai vanhalla reitillä Nokialla tai vanhalla Varala maratonin reitillä Tampereella, ks. reittikartat. Kaikki reitit on tarkistusmitattu. Tutustu reittiin ennalta, sillä sitä ei ole merkitty maastoon.

Tietoa tapahtumista

Matkat ja sarjat: M/N Maraton, M/N Puolimaraton. Tapahtumasta ei saa mitaleita tai muita palkintoja, eikä siellä ole ajanottochippejä ja juoksunumeroita. Toimitsijat merkitsevät tulokset tuloslistaan, mutta juoksijoiden tulee itse huolehtia, että näin tapahtuu. Tapahtuma järjestetään omatoimiperiaatteella ja tunnelma on takuuvarmasti rento.

Osallistumismaksu sisältää juoksun lisäksi peseytymisen ja saunat kylpylässä (uinti lisämaksusta) sekä ruokailun seisovasta pöydästä. Reitillä on yleinen huoltopiste, joka sijaitsee lähtö-/maalialueella, ja sinne voi tuoda myös omat juomansa.

Jokainen juoksee omalla vastuullaan. Osallistujien toivotaan tulevan maaliin kuuden tunnin sisällä lähdöstä.

Ns. vanha kuukausimaratonin reitti Nokialla, tämä juostaan joko 3 (puolikas) tai 6 kertaa (kokonainen)
Ns. uusi kuukausimaratonin reitti Nokialla, avattu keväällä 2015, tämä juostaan joko 5 (puolikas) tai 10 kertaa (kokonainen)