Alkujooga

Tampere Maratonin osallistujat vetreytetään lähtöön juoksuun valmistavalla asiantuntijoiden vetämällä verryttelyllä.  Alkuverryttely sopii kaikille, etkä tarvitse erillisiä varusteita. Alkuverryttely alkaa klo 10.35.

Vuonna 2022 jatkamme edellisenä vuonna hyväksi havaittua ja osallistujien kehumaa alkujoogaa. Kuvassa Nora vetämässä joogaa maratoonareille Pyhäjärven rannassa 5.9.2021.

Ohjattuna alkulämmittelynä tämän vuoden Tampere Maratonilla on herättelevä ja aktivoiva joogaharjoitus. Virtaava alkujooga lämmittää isot lihakset juoksua varten, tekee tilaa hengitykselle ja auttaa mieltä keskittymään. Harjoitus on suunniteltu erityisesti juoksua silmällä pitäen ja siihen on helppo tulla mukaan.

Nora (Nora Yoga Now) on joogaopettaja, jonka valoisa ja rauhallinen ohjaustyyli johdattaa sinut keskittymään itseesi. Noran visio on auttaa ihmisiä kohti laadukkaampaa palautumista, syvempää kehotietoisuutta ja uusia voimavaroja joogan avulla. Nora on opiskellut joogaopettajan jatko-opintoja erikoistuen amerikkalaisessa ohjelmassa mm. urheilijoille suunnattuun joogaan sekä hermoston ja mielen hyvinvoinnin tukemiseen joogalla.

Aktiivisen maratontaustansa ansiosta Nora on ensikäden kautta saanut kokea joogan hyödyt niin urheilussa kuin perhe-elämässä. Hänen asiakaskuntansa koostuu niin ammattiurheilijoista, jotka haluavat tukea palautumista joogan avulla, kuin ihmisistä, jotka haluavat lisätä elämäänsä hyvää oloa ja uusia voimavaroja joogan avulla.

Noran omasta innostuksesta juoksua kohtaan syntyi online-harjoituskokoelma Juoksijan joogapaketti, joka tukee kaikenlaisten juoksijoiden harjoittelua ja palautumista laadukkaiden ja helposti seurattavien ohjausvideoiden ja erilaisten harjoitusten kautta.

Juoksijan joogapaketti on vielä elokuun loppuun asti saatavilla avajaishintaan 59€, ja 1.9.2022 alkaen hinta on 79€. Hyppää mukaan joogamatolle täältä: 

www.norayoganow.com/juoksijan-joogapaketti 

Tutustu lisää: norayoganow.com 

Instagram: @norayoganow

Facebook: Nora Yoga Now