Kisakanslia ja kilpailunumerot

Kisakanslia sijaitsee Tampereen Stadionin sisätiloissa ja on avoinna lauantaina 29.8.2020 klo 16-20 sekä sunnuntaina 30.8.2020 klo 8.00 alkaen. Osoite on Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere.

Kisakansliassa hoidettavat asiat: kilpailunumerot, jälki-ilmoittautumiset, yleiset tapahtumaan liittyvät asiat ja juoksijoiden omien juomien jättöpiste (vain kisapäivänä).

Numerot noudetaan kisakansliasta (sis. hakaneulat kiinnitystä varten) hyvissä ajoin, mielellään tuntia ennen lähtöä. Kisakanslia palvelee jo lauantaina ja jonottamisen välttämiseksi kilpailunumero kannattaa hakea jo silloin. Kilpailunumeroiden jakaminen on ryhmitelty juoksijan sukunimen etukirjaimen mukaan. 

Ajanotto tapahtuu kilpailunumeron taakse valmiiksi liimatulla chipillä, jota ei tarvitse palauttaa. Kilpailunumero kiinnitetään juoksijan rintapuolelle ja pidetään näkyvillä ajanoton onnistumisen varmistamiseksi. Älä peitä kilpailunumeroasi ajanottopisteissä.

Kaikille matkoille voi jälki-ilmoittautua kisakansliassa. Jälki-ilmoittautuminen suljetaan puoli tuntia ennen kilpailun lähtöä. Olethan ajoissa paikalla ja varaudut ruuhkaan, joka on pahimmillaan sunnuntaina klo 9-10.30.

Vastaanotamme maksuja kisakansliassa tänä vuonna ainoastaan kortilla. Jälki-ilmoittautumisista ei anneta alennuksia.