Tärkeää tietoa 2020

Tänä vuonna on erityisen tärkeää muistaa, että Tampere Maraton -tapahtumaan saa osallistua vain täysin terveenä. Jos sinulla on mitään flunssaan tai koronavirukseen viittaavia oireita (mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky), ilmoitathan asiasta kilpailunjohtajalle. Näissä tapauksissa siirrämme osallistumisoikeutesi  veloituksetta seuraavan vuoden tapahtumaan.

Teemme kaikkemme, jotta osallistuminen tapahtumaan on turvallista sekä juoksijoille että Tampereen Maratonklubin talkoolaisille. Varauduthan erityisjärjestelyihin kisakansliassa asioidessasi, lähtöön järjestäytymisessä, reitin varrella huoltopisteissä sekä maalihuollossa. 

Pyydämme ystävällisesti, että maratonviestijoukkueen kilpailunumerot noutaisi yksi joukkueen jäsenistä. Lisäksi toivomme, että paikkakunnalla asuvat ja majoittuvat osallistujat eivät käyttäisi Tampereen Stadionin puku- ja suihkutiloja.

Tämänhetkisen tilanteen vuoksi emme tänä vuonna valitettavasti pysty tarjoamaan lämmintä keittoateriaa juoksun päälle. Sen sijaan kukin osallistuja saa maalialueella palauttavan eväspaketin nautittavakseen. 

Luonnollisesti käsihuuhdetta on reilusti tarjolla tapahtuman kuluessa. Toivomme kaikkien noudattavan hyvää käsihygieniaa ja huomioivan kanssajuoksijat, talkooväen sekä kannustajat kaikissa eri kohtaamisissa. Riittävästä turvavälistä (1-2 metriä) on syytä pitää huoli kisan tiimellyksessäkin.

Let's keep running safely!