Timo Pullinen

Olen toiselle kaksivuotiskaudelle valittu puheenjohtaja, hallituksessa mukana keväästä 2017. Lisäksi vedän hiihto- ja triathlonjaostossa kaikilla klubilaisille tarkoitettuja sauvarinneharjoituksia. Haluan kehittää klubia siten, että se pystyy aktivoimaan jäsenistöä kestävyysliikunnan harrastajina, korostaen sosiaalista ja iloista yhdessä tekemisen meininkiä. Tähän päästään, kun klubi toimii avoimesti ja innostavasti ja onnistuu houkuttelemaan jäseniä mukaan toiminnan pyörittämiseen. 

Liityin Maratonklubiin 2013 loppuvuonna muutettuamme Tampereelle. Harrastan kestävyysliikuntaa monipuolisesti. Päälajini on hiihto (55 pitkänmatkan massahiihtoa), jota olen kuntokilpailijana harrastanut viisi kautta, sitä ennen ”lääkärin määräyksestä”. Parhaat saavutukseni ovat veteraanien MM-viestikulta, maratonhiihdon EM-hopea, MM-kisojen henkilökohtaisten matkojen 9. sija sekä muutamia massahiihtojen ja hiihtokisojen ikäsarjavoittoja ja podiumsijoja. Maratonjuoksua olen harrastanut vuodesta 1990 (40 maratonia, ennätys 3:40). Paras saavutukseni juoksupuolella on Kangasalan puolikkaan voitto.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi aikuista tytärtä sekä tyttärenpoika. Tyttärenpojan syntymän myötä muutimme v. 2020 syksyllä Lohjalle, lähemmäs seuraavaa sukupolvea. Lisäksi tyttärien koirat asuvat meillä aina välillä ja toimivat kävelylenkkien innoittajina. Koska olen jäänyt toimitusjohtajan ammatista eläkkeelle, pystyn nauttimaan harrastuksista. Kestävyysliikunnan lisäksi matkamoottoripyöräily, matkailu ja kotoilu ovat lähellä sydäntäni.

Timo Pullinen