Maria Uurto

Olen juoksukoulun kautta klubiin päätynyt vuosimallin -72 sekaliikkuja. Ensimmäisen maratonini juoksin keväällä 2016 Prahassa. Sen jälkeen olen loikkinut maaliin 5 maratonia. Ennätys on parantunut jokaisessa maaliin asti juostussa, joten suorituspaineet seuraavalle ovat luonnollisesti kovat. Tosiasiassa tavoitteeni ovat juoksusta ja liikunnasta terveenä nauttiminen sekä itseni haastaminen maratonia pidemmillä matkoilla.  

Katumaratonien lisäksi olen suuresti innostunut luonnossa liikkumisesta ja polkujuoksusta. Olen osallistunut aktiivisesti polkujuoksukisoihin, joista NUTS-sarjan 55-57 kilometrin tunturiultrat Karhunkierros ja Pallas-Hetta ovat ehdottomia suosikkejani. Juoksun lisäksi liikunta- ja harrastuslistalleni kuuluvat hiihto, laskettelu, lihaskuntotreenit, futismutseilu ja muu harrastuskuskaus, kalastuksen opettelu ja pöytälaatikkokirjoittaminen.

Klubissa  vastaan Tampere Maratonin markkinoinnista ja klubin digiviestinnästä ja somesta eli toimin myös viestintä- ja tapahtumatiimissä. Tulen virittelemään jatkossa myös klubin omaa polkujuoksutoimintaa. Toiveita ja ideoita aiheesta saa laittaa!

”Siviilissä” olen arkirallia pyörittävä kahden harrastavaisen marakatin äiti ja yhden vapaalaskuun hurahtaneen miehen vaimo. Työskentelen viestintäpäällikkönä teknologia-alalla. 

Nähdään radalla, kadulla, ladulla ja poluilla!