Tarja Ruukala

Tervehdys!

Olen Tarja, syksyllä 2018 hallitukseen valittu uusi jäsen. Työskentelen Kangasalan kaupungilla talouspalveluissa tutkimussihteerinä.  Elämääni kuuluu tytär ja koiraotukset Elvis ja Lulu. 

Hallituksessa vastuualueeseeni kuuuluu mm. kotisivujen ylläpitoa ja kehittämistä, Hallimaratonin kilpailunjohtajan rooli.

Kun aikanaan täytin 40 vuotta, juoksin itselleni lahjaksi ekan maratonin. siitä on siis jo 15 vuotta. Silloin myös liityin Tampereen maratonklubiin. Juokseminen on ollut siitä alkaen voimavarani ja se on se minun juttuni. Olen yrittänyt räpistellä irti tästä addiktiosta ottamalla erinäköisiä syrjähyppyjä  mm. kokonaisvaltaisempaan voimaharjoitteluun, mutta tulin takaisin järkiini, sielu saa vaan niin paljon enemmän kun ljuoksee ja liikkuu ulkona metsissä ja poluilla ja asfaltin reunoilla.

"Juoksijaurani" aikana olen juossut eripituisia polkujuoksukisoja, maratoneja 55 kpl, puolikkaitakin on mahtunut  jonkusen verran tähän 15 vuoteen. Karhu-viestissä melkein kaikki juoksuosuudet on tullut juostua. Seikkailumaratoni Kolilla oli yksi ikimuistoisempia kisoja elämässäni. Sinnekin ajauduin kun joku "meistä"  ts. Päivi ja Urpo vinkkasi.. Karhu -viestt oli hauskoja retkiä. Mahtava porukka joka kerta, yhteishenki katossa ja kivaa oli. Suosittelen osallistumista jos vaan tänä keväänä esim. joukkuetta kerätään.

Muutama vuosi sitten löysin itsestäni uuden piirteen, jota en koskaan olisi uskonut. Lappi ja vaeltaminen vei sydämeni.  Nyt tosin olen siirtynyt ulkomaille etsimään uusia reittejä ja elämyksiä. Maratonit on hieno juttu ja juokseminen pysyy varmasti aina yhtenä liikkumisen muotona, mutta tosiaan voi sitä tehdä muutakin!

Tule jutulle jos haluat kuulla vaellusreissuista (tosin ei niitä niin montaa ole, mutta kuitenkin) tai juoksemisen ilosta, krempoista ja miten niitä hoidetaan  tai ei hoideta. 

Yhdessä on vaan niin paljon hauskempaa!