Perustietoa klubin toiminnasta

Kuinka pääsen klubin jäseneksi?

Tampereen Maratonklubi on avoin klubi kestävyysurheilijoille. Jäseneksi pääsevät kaikki kestävyysurheilua harrastavat seuraavilla edellytyksillä:

- olet juossut virallisen maratonin TAI
- olet hiihtänyt virallisen maratonmatkaksi luettavan hiihdon (esim. Pirkan hiihdon täysmatka) TAI
- olet suorittanut triathlonin puolimatkan TAI

- olet käynyt hyväksytysti järjestämämme juoksu- tai hiihtokoulun.

Tämän lisäksi sinulla on oltava suosittelijana joku klubin jäsenistä.

Ehkäpä kätevin tapa tulla jäseneksi on tulla mukaan Tampereen Maratonklubin yhteislenkille, ja tutustua klubilaisiin, ja näin saada suosittelija.

Lähetettyäsi meille jäsenhakemuksesi (Tietoa klubista / Jäsenyyden hakeminen), hallitus käsittelee ja hyväksyy sen. Sen jälkeen saat jäsenviestin ja tiedot sähköpostiisi. Jäsenyys astuu voimaan kun olet maksanut jäsenmaksun, joka on vuonna 2019 syyskokouksessa 2018 tehdyn päätöksen mukaisesti 30€.

Saat myös pääsyn klubin nettisivuille jäsenosioon. Mene osoitteeseen www.tampereenmaratonklubi.com ja valitse kohta jäsenille ylävalikosta. Valitse kirjautumisvalikosta kohta "Unohtuiko salasanasi?" ja anna oma sähköpostiosoitteesi kohtaan käyttäjätunnus. Saat pian sähköpostiisi ohjeet salasanan asettamiseksi. Jos et saa salasanaa näillä ohjeilla asetettua, laita viestiä osoitteeseen info@tremk.com.


Miten eroan klubin jäsenyydestä?

Eroaminen käy kätevimmin niin, että lähetät eroilmoituksen sähköpostilla klubin hallitukselle (info@tremk.com). Tällöin vältyt turhilta jäsenmaksumuistutuksilta ja muulta jäsenpostilta. Jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta.


Saako yhteislenkeille, teemapäiviin ja leireille osallistua muutkin kuin jäsenet?

Klubi järjestää yhteislenkkejä, teemapäiviä ja leirejä. Yhteislenkit ovat kaikille avoimia, myös ei-jäsenille. Teemapäiville, leireille, kilpailumatkoille ja erikoisharjoituksiin osallistuminen vaatii klubin jäsenyyden. Joillekin leireille tai kilpailumatkoille otetaan myös ei-jäseniä, mutta heiltä peritään korkeampi hinta kuin jäseniltä.


Saako juoksutapahtumien yhteiskuljetuksiin tulla muitakin kuin jäseniä?

Klubi järjestää erilaisiin juoksu- ym. tapahtumiin yhteiskuljetuksia. Jäsenille hinta on subventoitu. Yhteiskuljetuksiin voivat tulla myös ulkopuoliset, mutta heidän tulee maksaa ei-jäsenen hinta.


Miksi en pääse klubin jäsensivuille / Mitä teen, kun olen unohtanut salasanani?

Jäsenillä on oma henkilökohtainen käyttäjätunnus klubin jäsensivuille. Se on jäsenen klubille ilmoittama sähköpostiosoite. Salasanan jokainen on määrittänyt itse. Jos et muista salasanaasi, valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohtuiko salasanasi?" ja anna käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi). Saat pian sähköpostiisi ohjeet salasanan asettamiseksi. Jos tämä neuvo ei auta, ole yhteydessä sähköpostitse info@tremk.com.