Perustietoa klubin toiminnasta

Kuinka pääsen klubin jäseneksi?

Ohjeet jäseneksi liittymisestä löydät:

Jäseneksi klubiin | Tampereen Maratonklubi ry


Miten eroan klubin jäsenyydestä?

Eroaminen käy kätevimmin niin, että lähetät eroilmoituksen sähköpostilla klubin hallitukselle (info@tremk.com). Tällöin vältyt turhilta jäsenmaksumuistutuksilta ja muulta jäsenpostilta. Jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta.


Saako yhteislenkeille, matkoille ja leireille osallistua muutkin kuin jäsenet?

Klubi järjestää yhteislenkkejä, matkoja ja leirejä. Yhteislenkit ovat kaikille avoimia, myös ei-jäsenille. Klubin leirit, matkat ym. ovat ensisijaisesti tarkoitettu jäsenille, mutta joillekin leireille tai kilpailumatkoille otetaan myös ei-jäseniä, mutta heiltä peritään vähintään ns. omakustannushinta, joka on korkeampi kuin jäseniltä perittävä hinta.


Saako juoksutapahtumien yhteiskuljetuksiin tulla muitakin kuin jäseniä?

Klubi järjestää erilaisiin juoksu- ym. tapahtumiin yhteiskuljetuksia. Jäsenille hinta on subventoitu. Yhteiskuljetuksiin voivat tulla myös ulkopuoliset, mutta heidän tulee maksaa ei-jäsenen hinta, joka on vähintään omakustannushinta.Miksi en pääse klubin jäsensivuille / Mitä teen, kun olen unohtanut salasanani?

Jäsenillä on oma henkilökohtainen käyttäjätunnus klubin jäsensivuille. Se on jäsenen klubille ilmoittama sähköpostiosoite. Salasanan jokainen on määrittänyt itse. Jos et muista salasanaasi, valitse sisäänkirjautumissivulta kohta "Unohditko tai haluatko luoda uuden salasanan?" ja anna käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi). Saat pian sähköpostiisi ohjeet salasanan asettamiseksi. Jos tämä neuvo ei auta, ole yhteydessä sähköpostitse info@tremk.com.