Kausimaratonit

Kausimaratonit ja muut seuran juoksutapahtumat

Järjestämme kaikille avoimia kausimaratoneja. Niissä matkoina on puolimaraton tai maraton.

Juoksussa ei ole järjestettyä lääkäripalvelua ja jokainen juoksee tapahtumassa omalla vastuullaan.

Matkat on tarkkuusmitattu. Lisäksi lähdössä on kello, jonka mukaan jokainen voi ilmoittaa loppuajan juoksun järjestäjälle.

Tulokset ilmoitetaan Juoksija-lehteen ja sieltä ne pyritään saamaan maratontilastoihin ja Juoksija-lehden tulosliitteeseen.
Seuraavat kausimaratonit järjestämme:


Joulu/toimitsijamaratonien korona-peruuntumisen takia 19.12.2020 Edenissä Tampereen maratonklubi suunnittelee korvaavia tapahtumia seuraavasti: 
- Ylimääräinen kausimaraton helmi-maaliskuussa 
- Kylpylä-vappulounas-maraton Edenissä 25.4.2021. Tapahtuma sisältää Tampere Maratonilla talkoissa olleille järjestettävän toimitsijamaratonin.  

- Matkoina: 
   - Nonstop (haluttu määrä 7 km:n kierroksia)
   - 1/2 Maraton 
   - Maraton 

- Ilmoittautuminen avautuu koronan takia noin kuukausi ennen tapahtumaa.


Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset

http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Ilmoittautumiset

Kuukausimaratoneihin ja kaikkiin klubin järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan täältä: http://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/

Reitit

Kausimaratonit järjestetään Varalan urheiluopistolla Tampereella (Varalankatu 36) tai Nokialla kylpylähotelli Scandic Edenissä (Paratiisikatu 2). 

Juoksureitti vaihtelee ja se ilmoitetaan tapahtumakohtaisesti. Kausimaraton juostaan joko nk. vanhalla Varala maratonin reitillä Tampereella tai jommalla kummalla Nokian reiteistä, ks. reittikartat. Kaikki reitit on tarkistusmitattu. Tutustu reittiin ennalta, sillä sitä ei ole merkitty maastoon.

Tietoa tapahtumista

Matkat ja sarjat: M/N Maraton, M/N Puolimaraton. Tapahtumasta ei saa mitaleita tai muita palkintoja, eikä siellä ole ajanottochippejä ja juoksunumeroita. Toimitsijat merkitsevät tulokset tuloslistaan, mutta juoksijoiden tulee itse huolehtia, että näin tapahtuu. Tapahtuma järjestetään omatoimiperiaatteella ja tunnelma on takuuvarmasti rento.

Osallistumismaksu sisältää juoksun lisäksi peseytymisen ja saunat kylpylässä (uinti lisämaksusta) sekä ruokailun seisovasta pöydästä. Reitillä on yleinen huoltopiste, joka sijaitsee lähtö-/maalialueella, ja sinne voi tuoda myös omat juomansa.

Jokainen juoksee omalla vastuullaan. Osallistujien toivotaan tulevan maaliin kuuden tunnin sisällä lähdöstä.