TREMK järjestää retkeilypäivän 30.6.2019 Kintulammin alueella

29.4.2019

Tervetuloa Tampereen Maratonklubin jäsenilleen järjestämän lähiretkeilypäivän viettoon sunnuntaina 30.6.! Vietetään rentouttava päivä polkuja kulkien ja luonnosta monin tavoin nauttien! Kintulammin maja tarjoaa vaelluksen jälkeen oivan tukikohdan saunomiseen, uimiseen, makkaranpaistoon ja muuhun ilonpitoon. Jos haluat ottaa mukaasi perheenjäseniäsi tutustumaan yhdessä metsässä, kallioilla ja lampien rannoilla kulkemiseen, sekin onnistuu.

Pukeudu sään mukaisiin retkivarusteisiin. Polut ovat pääosin helppokulkuisia ja kuivia kangaspolkuja. Ota reppuun juomaa ja omaakin evästä. Reitin varrella on useita nuotiopaikkoja. Matkaa kertyy reittivalinnoista riippuen 5 - 10 km.

Tule mieluusti kimppakyydillä, sillä parkkipaikat ovat rajalliset ja Kintulampi on erittäin suosittu retkikohde. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy n. 25 km, Sorilasta Pulesjärventietä n. 11 km P1:lle. Tulostakaa itsellenne kartta alueesta jo etukäteen. Lisää tietoa Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueesta https://kintulammi.fi/

Päivän ohjelma

klo 11 Kokoontuminen P1-paikoitusalueella ohjeistusta varten. Liikkeelle kävellen / juosten pienissä ryhmissä etukäteen suunniteltua reittiä.

klo 13 alkaen uinti ja peseytyminen Kintulammin saunalla. Majalla on tarjolla pastasalaattia, patonkia, makkaraa, kahvia ja pullaa.

klo 16 Retki päättyy

Järjestelyistä vastaavat Urpo (urpo.naumanen@gmail.com, 0400 639 838) ja Päivi (paivi.naumanen@gmail.com).

Ilmoittautuminen Eventiossa tämän linkin takaa https://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/ Ilmoittautuminen verkossa sulkeutuu to 20.6. klo 23:59