Tietoa klubista

Tampereen Maratonklubi on noin 400 jäsenen aikuisurheiluseura, jolla on aktiivista ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden.  Haluamme kannustaa ihmisiä ottamaan liikunnan osaksi elämäänsä. Toimintamme on avointa, suvaitsevaista ja joustavaa - kaikkien jäsenten omia tavoitteita tuetaan. Jäsenilleen seura tarjoaa aktiivisen toiminnan lisäksi myös valmennus- ja tavoiteryhmiä, yhteisiä kisamatkoja, leirejä ja jäsenetualennuksia.

Juoksun osalta keskeinen osa toimintaamme ovat kaikille avoimet yhteislenkit, joihin voi tulla mukaan myös klubin ulkopuoliset henkilöt. Lisätietoja yhteislenkeistä löydät täältä (linkki kalenteriin)

Juoksutoiminnan lisäksi seuran hiihto- ja triathlonjaosto tarjoaa paljon yhteistreenejä, leirejä ja tapahtumia. Treenimuotoja ovat mm. hiihto, rullahiihto, pyöräily, uinti, sauvarinne, sauvakävelyvaellus ja suojuoksu. Harjoittelemme sekä kestävyyttä että lajitekniikkaa.

Toiminta ja tapahtumat 

Moniin klubin järjestämiin tapahtumiin on mahdollisuus osallistua myös muilla kuin jäsenillä, jolloin kiinnostunut henkilö pääsee tutustumaan klubin porukkaan ja toimintaan. Ei-jäsenten osallistumismaksu on korkeampi kuin jäsenten. Kaikesta toiminnastamme löydät lisätietoja näiltä sivuiltamme. Tapahtumakalenterimme löydät täältä (Tapahtumat | Tampereen Maratonklubi ry).

Jäsenyydet

Tampereen Maratonklubi ry on jäsenenä seuraavissa valtakunnallisissa ja alueellisissa urheilun kattojärjestöissä: Suomen Urheiluliitto ry, Suomen Hiihtoliitto ry, Suomen Aikuisurheiluliitto ry, Suomen Triathlonliitto ry sekä Hämeen Liikunta ja Urheilu ry.