Tampereen Maratonklubi järjestää syysretken Leville Ruskamaratonille pe 6.- ma 9.9.

10.5.2019

TREMK:n syysretki Leville Ruskamaratonille pe 6.- ma 9.9.

Matkasuunnitelma lyhyesti:

- yhteiskuljetuksen lähtö pe 6.9. klo 6 Edenistä, muutaman pysähdyksen taktiikalla. Matkalla ruokailut ja kahvittelut omalla kustannuksella. Perillä illalla noin klo 20. Majoittuminen varattuihin hotellihuoneisiin.

- la 7.9 klo 9 jälkeen numerojen haku Exposta, juoksut klo 12 (maraton, puolikas, kymppi klo 12:20 ja trailrun 21 km klo 11:40).  Juoksun jälkeen palkintojen jako klo 17, omaan tahtiin ruokailut, rentoutumista kylpylässä 1/2 hintaan (11 €), iltarientoja, jne.

- su 8.9. retkipäivä polkuja pitkin Kätkätunturille tai Levin huipulle, nautiskelua ulkona ja sisällä, illalla yhteinen ruokailu (paikka avoin).

- ma 9.9. aamiaisen jälkeen lähtö Hämeeseen viimeistään kello 8, muutama pysähdys, ruokailut ja kahvittelut. Kotona ilta-/yömyöhään (ajoitus selviää matkalla)

Kuljetuksen perushinta on 110€. Kilpailussa seuraa edustavalle jäsenelle hinta on 60 € (alennus huomioidaan lopuksi). Minimimäärä bussikuljetukselle ja koko retkelle on 20 hlöä. Jos riittävää määrää osallistujia ei saada, suoritetut maksut palautetaan. Tässä tapauksessa halukkaat voivat tehdä reissun pikkuautoilla normaalin korvauskäytännön mukaisesti.

Majoitustilaksi on varattu Break Sokos Hotel Levi siitä syystä, että sinne majoituksen maksu voidaan tehdä henkilökohtaisesti pois lähtiessä. Hotellin sijainti on keskellä kylää, lähellä maratonlähtöä. Seuralle ei jää riskiä majoituksen osalta, kun varausmaksua ei ole.

Hintoihin sisältyy runsas buffet aamiainen, iltaisin asiakassaunan käyttö ja kuntosali Levi Wellness Clubilla. Hintoihin sisältyy myös S-Bonukset tai S-Card edut kortin omaaville, maksu paikan päällä henkilökohtaisesti.

Majoitusvaraukset 3 yötä: 5 kpl kahden hengen huoneita 116 € / vrk / huone eli 58 € / vrk / hlö ja 5 kpl kolmen hengen huoneita 141 € / vrk / huone eli 47 € / vrk / hlö (sama huone kuin kahdelle hengelle, mutta kolmas vuode on 140 cm leveä vuodesohva). Siis yhteensä 25 vuodepaikkaa. Lisävaraukset ovat mahdollisia. Huoneisiin pääsee tutustumaan https://www.sokoshotels.fi/fi/levi/sokos-hotel-levi

Tee Eventiossa ilmoittautuminen heti, kun päätät lähteä retkellemme! Tee varaus kuljetuksesta + majoituksesta jokaiselle henkilölle erikseen tai varaa koko kahden hengen huone! Jos varaat majoituksen, olet velvollinen maksamaan osuutesi hotellille, vaikka et lopulta jostain syystä käyttäisi huonettasi. Jokainen vastaa paikan päällä omista kustannuksistaan.

Matkalle osallistuva klubin jäsen edustaa juoksuissa Tampereen Maratonklubia ja hoitaa itse ilmoittautumisen Ruskamaratonin sivuilta. Huomasithan myös polkujuoksun? Seuraava hintaporras 31.8. Katso http://www.ruskamaraton.com/fi/info/

Matkanjohtajana toimii Urpo Naumanen, 0400 639838, urpo.naumanen@gmail.com. Ilmoittautuminen on auki to 20.6. asti https://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi/. Sen jälkeen tehdään päätös, toteutetaanko matka ja jatketaanko ilmoittautumisaikaa vai perutaanko koko reissu.