Sauvarinnetreenit torstaisin

14.5.2019

Suositut sauvarinnetreenit pidetään torstaisin klo 18 alkaen. 9.5.-14.11. väliselle ajalle on suunniteltu 28 harjoituskertaa. Alkukaudesta joka toinen harjoitus tehdään jossain Pyynikin kolmesta rinteestä. Joka neljäs kerta harjoitus toteutetaan Kaupissa ja joka neljäs kerta Mustavuoressa. Myöhemmin kesällä harjoituksia saatetaan toteuttaa myös muissa paikoissa. Tästä tiedotetaan erikseen.

 

Lähiviikkojen harjoituspaikat ovat seuraavat:

16.5. Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä.

23.5. Pyynikki, tapaamispaikka Kesäteatterin kohdalla.

30.5. Mustavuori, tapaamispaikka mäen juurella

6.6. Pyynikki, tapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla

13.6. Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä.

20.6. Pyynikki, tapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla.

 

Laita tapaamispaikat kalenteriisi. Seuraavan harjoituksen ohjelma kerrotaan edellisenä viikonloppuna Tampereen Maratonklubin FB-sivuilla. Sovitaan kimppakyydeistä harjoituspaikalle kommentoimalla FB-postausta. Seuraa ja kommentoi postauksia!

 

Sauvarinne sopii erityisen hyvin hiihtäjille ja polkujuoksijoille, mutta myös kaikille muille kuntotasosta riippumatta! Sauvarinne on hyvä mäkitreeni myös juoksijoille. Harjoitukset toteutetaan sauvarinnekävelynä tai ‑juoksuna, ja harjoituksia ryyditetään myös loikkapätkillä sekä kaikkien em. yhdistelmillä. Jokainen tekee treenin oman kuntotasonsa ja rasitustilansa mukaan omalla vauhdillaan ja tehollaan.