Sauvarinneharjoitukset jatkuvat koko loppusyksyn

21.9.2019

Sauvarinneharjoitukset jatkuvat koko loppusyksyn, keliolosuhteista riippuen jopa marraskuun loppupuolelle. Treenit vetää Timo Pullinen ja esteen sattuessa Sari-Leena Erkkilä, Arto Helenius tai joku muu klubilainen.

Sauvarinnetreenien JAKSO 3:n (VK-painotus, mukana voimakestävyyttä) viimeinen harjoitus on to 26.9. Mustavuoressa.

JAKSO 4 (3.10.-21.11., kauden kerrat 21-28, yhteensä 8 kertaa) alkaa to 3.10. Painopisteenä on joko vauhtikestävyys tai maksimikestävyys, ja harjoituksia ryyditetään sauvaloikilla tai –spurteilla. Harjoituspaikat ovat:

3.10.              Pyynikki, tapaamispaikka Kesäteatterin kohdalla

10.10.            Kauppi, tapaamispaikka lumikasan ja huoltorakennuksen välissä

17.10.            Pyynikki, tapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla

24.10.            Mustavuori, tapaamispaikka mäen juurella

31.10.            Pyynikki, tapaamispaikka Tahmelan kentän kohdalla

7.11.              Lamminpää, tapaamispaikka majan alapuolella oleva parkkipaikka

14.11.            Pyynikki, tapaamispaikka Kesäteatterin kohdalla

21.11.            Mustavuori, tapaamispaikka mäen juurella.

Laita tapaamispaikat kalenteriisi. Seuraavan harjoituksen ohjelma kerrotaan edellisenä viikonloppuna Tampereen Maratonklubin FB-sivuilla. FB-sivuilla kerrotaan myös mahdollisista poikkeuksista esim. jos treenin vetäjille tulee este. Jos et ole Facessa, voit varmistaa kunkin treenin toteutumisen spostilla timotpullinen@gmail.com tai tekstarilla/soittamalla 0503066201.

Sovitaan kimppakyydeistä harjoituspaikalle kommentoimalla Facebookin postauksia. Seuraa ja kommentoi postauksia! Treenit on tarkoitettu sekä klubin jäsenille että kaikille sauvarinneharjoituksista kiinnostuneille.

Sauvarinne sopii erityisen hyvin hiihtäjille ja polkujuoksijoille, mutta myös kaikille muille kuntotasosta riippumatta. Sauvarinne on hyvä mäkitreeni myös juoksijoille. Harjoitukset toteutetaan sauvarinnekävelynä tai –juoksuna, ja harjoituksia ryyditetään myös loikkapätkillä sekä kaikkien em. yhdistelmillä. Jokainen tekee treenin oman kuntotasonsa ja rasitustilansa mukaan omalla vauhdillaan ja tehollaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan monipuolisiin sauvarinneharjoituksiin!