VK-juoksutreenit alkavat Pirkkahallissa viikolla 48/19

24.11.2019

VK-juoksutreenit alkavat Pirkkahallissa viikolla 48/19 ja jatkuvat viikolle 10/20. Viikot 5, 7 ja 9 ovat kokonaan varattuja messuille. Muillakin viikoilla joitain päiviä saattaa olla varattuina kilpailuille tai muuten. Tilanne on meidän kannalta hankalin vuosiin. Muista aina tarkistaa Timmistä varaustilanne.

TREMK:n yhteistreenit pidetään pääsääntöisesti tiistaisin klo 10 (vetäjinä Urpo tai Jukka) ja torstaisin klo 18:40 (vetäjiä) alkaen. Ma-pe klo 16:30 - 18:30 juoksuradat on varattu tamperelaisille urheiluseuroille. Tällöin sisäänpääsyyn tarvitaan erillinen harjoituskortti.

Päivitetyt ja osin uusitut ohjelmat Vauhtikestävyysharjoituksia 2019-20.pdf löytyvät jäsensivuiltamme https://www.tampereenmaratonklubi.com/jasenille/juoksukoulut-ja-valmennusryhmat/juoksuharjoittelu/. Lue huolella yleisohje ja valitse aikatavoitteesi mukainen VK-ohjelma. Tulosta se itsellesi ja tee harjoitukset mielellään järjestyksessä!

Olethan pitänyt huolta peruskestävyydestäsi juosten ja voimaharjoituksin? Nyt sitä tarvitaan, kun sen päälle aletaan rakentaa vauhtikestävyyttä kevään maratontavoitetta varten.

Peruskuntokauden ensimmäinen VK-yhteistreeni pidetään tiistaina 26.11. klo 10 alkaen. Harjoituksena VK-ohjelman (alle 4 h) Kerta 1: Vr + 8x1km / VK1 / pal. kierr. kävely/hölkkä/juomatauko 1min + vr. Vähennä määrää tasosi mukaan! Seuraa sykettä!

Valitettavasti halliin pääsee viikolla 48 vain ma-ke, joten torstaitreenejä ei ole.

Harjoitellaan yhdessä!