JUMPPAA KEVÄÄLLÄ 2020.

17.12.2019

Juoksijat tehdään juoksemalla - mutta sen jälkeen, kun olet jo tehnyt itsestäsi juoksijan, huolehdi sen jälkeenkin kehityksestäsi ja pidä rasitusvammat loitolla! Lihaskunnon ja liiketaitojen kehittämiseksi TREMK on varannut Varalan Urheiluopistolta Majala -rakennuksen ison salin V1 tiistaisin klo 18-19:15. Kevätkausi 2020 alkaa 14.1. ja päättyy 14.4., mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan klubin faceryhmässä. Jumppien vedosta vastaa Dewesin naiskaksikko: vuoroviikoin Maija Laurikkala-Dewes ja Stina Dewes. Ohjelmassa on vaihteleva toiminnallinen treeni, jossa on mahdollista tehdä mukana joko lempeämmin tai täysillä tai jotain siltä väliltä, musiikin tahdissa ei tarvitse pysyä eikä koreografiaa ole. Kokonaisuus on kaikille sopiva ja mietitty nimenomaan kestävyysurheilijoille sopivaksi. Tervetuloa mukaan!

Seura maksaa salivuokran. Kultakin osallistujalta peritään omavastuu, joka on jäseneltä 15 euroa / kausi ja ei-jäseneltä 35 euroa / kausi. Kertamaksu on 5 euroa, jonka voi maksaa suoraan vetäjälle. Kokeilemaan saa tulla kerran ihan ilmaiseksikin. Harjoitussaliin mahtuu 30 jumppaajaa, joten 35 ensin ilmoittautunutta pääsee mukaan, pieni ylibookkaus sallitaan todennäköisten poissaolojen takia ja aina saa tulla kertamaksulla mukaan!

Tervetuloa taas mukaan niin vanhat kuin uudetkin osallistujat. Hyvä lihaskunto ehkäisee rasitusvammoja, tule mukaan pitämään itsesi juoksukunnossa.

Ennen jumppaa omatoiminen lämmittelylenkki kaikille halukkaille klo 17, lähtö Majala-rakennuksen edestä.

Linkki ilmoittautumissivulle: https://tamperemaraton.tapahtumiin.fi/fi.