FAQ

Tässä osuudessa on usein kysyttyjä kysymyksiäMikäli osuus ei vastaa kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä ja tutkaillaan tilannetta tarkemmin.

info@tremk.com

Millaisia matkoja on tarjolla?

Tapahtumassa on mahdollista valita itselleen sopivin matka kokonaisen maratonin (42,2km), puolikkaan maratonin (21,1km) ja varttimaratonin (10,5 km) väliltä. Yrityksille ja kaveriporukoille on suunnattu viestimaraton, jossa kukin nelihenkisestä joukkueesta juoksee reilun 10 km kierroksen. Perheen pienimmille tarjolla on minimaraton omana hyväntekeväisyystapahtumanansa.

Miten valitsen oikean sarjan?

Juoksussa käytettävät sarjat ovat miehet ja naiset yleinen sekä vuosittain päätettävät ikäsarjat. Juoksija voi ilmoittautua joko yleiseen sarjaan tai oman ikäryhmänsä osoittamaan ryhmään, mikäli sellainen kyseisenä vuotena toteutuu. Ilmoittautuessaan osallistuja valitsee oikean juoksusarjan sekä juoksumatkan. Viestimaratonilla on ainoastaan yksi sarja, jossa miehet ja naiset ikään katsomatta kilpailevat kaikki joukkueensa kanssa yhdessä.

Palkitaanko parhaat?

Tapahtuman osallistujamitalin saa jokainen määräajassa maaliin tullut. Lisäksi voidaan palkita juoksun voittajat ja sarjojen parhaita. Palkitsemiset päätetään jokaista juoksutapahtumaa varten erikseen.

Kuinka kauan saa juosta?

Kilpailun maksimisuoritusaika on kuusi tuntia maratonilla ja neljä tuntia puolimaratonilla. Koko kuuden tunnin ajan huolto pelaa, toimitsijat kannustavat reitillä, ajanottokello käy ja maalihuollossa pidetään soppaa tarjolla. Reitillä tiedotetaan aikarajan täyttymisestä selkeästi, joten juoksijan tehtäväksi jää vain juosta.

Mitä tapahtuu jos en jaksakaan maaliin asti?

Jokainen juoksija osallistuu omalla vastuullaan. Jälkikäteen on myöhäistä, joten tarkistathan vakuutusturvasi ennen kilpailua. Tarjoamme tapahtuman aikana tarpeen mukaan ensiapua niin reitillä kuin maalilinjalla. Keskeyttäessään juoksijan tulee ilmoittautua lähimmälle huoltopisteelle ja kertoa toimitsijalle keskeyttävänsä.

Onko liikuntarajoitteisen mahdollista osallistua tapahtumaan?

Otathan järjestäjään ajoissa yhteyttä, jos sinulla on erityisiä tarpeita esimerkiksi, jos osallistumisesi vaatii inva-bajamajan. Inva-bajamajan tilaamme, mutta kustannuspuolen vuoksi vain pyynnöstä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään miten järjestelyissä voidaan tukea kaikkia osallistujia.