Minimaraton

Minimaraton  on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille. Vuosittaisen tapahtuman tuotot lahjoitetaan lyhentämättä hyväntekeväisyyteen. 

Minimaraton juostaan kisakeskuksen tuntumassa. Lähtö ja maali ovat Hatanpään Soutukeskuksella. Ilmoittautuessaan juoksija (huoltajan kanssa) voi itse valita, osallistuuko lyhyemmälle matkalle (juoksunumero 1) vai hieman pidemmälle ~1,5 km:n matkalle (juoksunumero 2).

Pienempien lasten vanhemmilla on mahdollisuus juosta lapsen vieressä. Minimaratonilla ei ole virallista ajanottoa, mutta kello toki käynnistetään lähtölaukauksella!

Maaliintulon jälkeen juoksijoille on tarjolla mehua ja pieni naposteltava. Kaikki minimaratoonarit saavat maalissa myös oman mitalin. Lisäksi hieman pidemmän matkan kirmaisseiden (juoksunumero 2) kolme parasta palkitaan.

Hinta

Minimaraton maksaa 12€ / lapsi.
Saman perheen 2-4 lasta yht. 20€

Lahjoitamme Minimaratonin tuoton hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi. Tänä vuonna tuotto menee viime vuoden tapaan lyhentämättömänä nuorten päihdetyötä tekevälle Nupolle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumaan tähän iloiseen hyvän mielen tapahtumaan pääset tästä.

Minimaratonin reitti (juoksunumerolla 2)

Alla on pidemmän minimaraton-reitin kuvaus kartalla. Lyhyempi reitti (juoksunumerolla 1) juostaan kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä.