Kisakanslia ja kilpailunumerot

Aattopäivänä lauantaina kisakanslia palvelee Tampereen stadionin katutasossa klo 17-20. Tapahtumapäivänä sunnuntaina kanslia palvelee Tampereen Stadionilla klo 8.00 alkaen. Osoite on Ratinan rantatie 1, Tampere.

Kisakansliassa hoidettavat asiat: kilpailunumerot, jälki-ilmoittautumiset, yleiset tapahtumaan liittyvät asiat ja juoksijoiden omien juomien jättöpiste (vain kisapäivänä).

Numerot noudetaan kisakansliasta (sis. hakaneulat kiinnitystä varten) hyvissä ajoin, mielellään tuntia ennen lähtöä. Kisakanslia palvelee jo lauantaina ja jonottamisen välttämiseksi kilpailunumero kannattaa hakea jo silloin. Kilpailunumeroiden jakaminen on ryhmitelty juoksijan sukunimen etukirjaimen mukaan. 

Ajanotto tapahtuu kilpailunumeron taakse valmiiksi liimatulla chipillä, jota ei tarvitse palauttaa. Kilpailunumero kiinnitetään juoksijan rintapuolelle ja pidetään näkyvillä ajanoton onnistumisen varmistamiseksi. Älä peitä kilpailunumeroasi ajanottopisteissä. Huom! Jos kilpailunumero on sijoitettu muutoin kuin rintapuolelle, osallistuja voi jäädä ilman loppuaikaa.

Kaikille matkoille voi jälki-ilmoittautua kisakansliassa. Jälki-ilmoittautuminen suljetaan puoli tuntia ennen kilpailun lähtöä. Olethan ajoissa paikalla ja varaudut ruuhkaan, joka on pahimmillaan sunnuntaina klo 9-10.30.

Vastaanotamme maksuja kisakansliassa tänä vuonna ainoastaan kortilla. Jälki-ilmoittautumisista ei anneta alennuksia.