Koronaohjeet 2022

Koronatilanne muuttuu jatkuvasti ja vaikuttaa sekä rajoituksiin että huomioitaviin asioihin. Päivitämme ohjeistusta lähempänä tapahtumaa sen hetkisen tilanteen huomioiden. 

Tänäkin vuonna on erityisen tärkeää muistaa, että Tampere Maraton -tapahtumaan saa osallistua vain täysin terveenä. Jos sinulla on mitään flunssaan tai koronavirukseen viittaavia oireita (mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky), ilmoitathan asiasta kilpailunjohtajalle. Jos olet (määrätyssä tai omaehtoisessa) karanteenissa tai eristyksessä, et saa osallistua tapahtumaan.

Teemme kaikkemme, jotta osallistuminen tapahtumaan on turvallista sekä juoksijoille että Tampereen Maratonklubin talkoolaisille. Varauduthan erityisjärjestelyihin kisakansliassa asioidessasi, lähtöön järjestäytymisessä, reitin varrella huoltopisteissä sekä maalihuollossa. 

  • Edellytämme kisakeskuksen sisätiloissa ja lähtö- ja maalialueella kasvomaskin käyttöä.
  • Pyydämme ystävällisesti, että maratonviestijoukkueen kilpailunumerot noutaisi yksi joukkueen jäsenistä.
  • Käsihuuhdetta on reilusti tarjolla tapahtuman kuluessa.
  • Toivomme kaikkien noudattavan hyvää käsihygieniaa ja huomioivan kanssajuoksijat, talkooväen sekä kannustajat kaikissa eri kohtaamisissa.
  • Riittävästä turvavälistä on syytä pitää huoli kisan tiimellyksessäkin.
  • Soutukeskuksen pukuhuoneet ja suihkutilat eivät ole käytössä tapahtumapäivänä. Peseytymis- ja uintimahdollisuudesta ks. lisätietoja tästä.

Let's keep running safely!