Piispalan hiihtoleiri 25.-27. 11.2022

7.10.2022

Järjestämme perinteisen hiihtoleirin tänäkin vuonna Piispalassa Kannonkoskella, pe-su 25.-27.11.2022! Viime vuoden Piispalan leiri oli erittäin onnistunut ja sai osallistujilta paljon kiitosta ja kehuja.

Tänä vuonna leiri myytiin loppuun ennätysajassa ja jonotuslistaltakin on otettu leirille muutama osallistuja. Koska kysyntää tuntuu olevan vieläkin, pyydetään kiinnostuneita ilmoittautumaan Timolle spostilla timotpullinen@gmail.com 14.10.2022 mennessä. Kun lähtijöiden kokonaismäärä on tiedossa, selvitetään mahdollisuudet järjestää leirille lisäpaikkoja tarvittava määrä.

Piispala on monipuolinen maastohiihdon harjoittelukeskus Kannonkoskella puhtaan luonnon keskellä ja sen maastot sopivat kaiken tasoisille hiihtäjille. Ensilumenlatu avataan viimeistään marraskuussa. Sen profiili on helppo ja sen pituus n. 1 - 1,5 km.

Piispala on nuorisokeskus ja siellä on monipuoliset liikuntapalvelut. Lisätietoja linkeistä https://piispala.fi/, https://piispala.fi/palvelut/lunta-lahempana/, https://piispala.fi/02/Piispala_Ulkoilureitisto_2021.pdf.

Majoitumme yhdessä ryhmämajoitusrakennuksessa, jossa on yhteinen oleskelutila keittiöineen ja TV. Piispalan täysihoitopakettiin kuuluu hyvä, terveellinen kotiruoka, jossa on otettu huomioon urheiluryhmien tarpeet. Matkustamme Piispalaan kimppakyydeillä.

Leirin jäsenhinta 2 hh:ssa on 105 € ja hintaan sisältyy:

- Täysihoito pe lounas – su lounas

- Valaistu latu ja voitelutila

- Kuntosali

- Yksi uintikerta

- Keilailu

- Fatbike tämän varanneille

- Hiihdon tekniikkavalmennus perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Valmentajana toimii usealta leiriltä tuttu Tanja Kauppinen. Tanja on mukana koko leirin ajan. Leirin ohjelmassa on aikaa henkilökohtaiselle tekniikkavalmennukselle.

- Muuta liikunnallista ohjelmaa, kuten sauvakävely, venyttely, lisämaksusta mm. fatbike.

- Saunailta rantasaunalla iltapalan kera.

Leiri sopii kaiken tasoisille hiihtäjille. Ei-jäsenille hinta on 175 €. Lisämaksusta 50 € on saatavissa 1hh