SAUL SM-maraton / Finlandia Marathon Jyväskylä la 18.9.2021

22.8.2021

Juoksijoidemme syksyn päätapahtuma vaihtui Tallinnasta Jyväskylään. Sinne olemme lähdössä isolla joukolla. Jokainen hoitaa itse ilmoittautumisensa ti 7.9. mennessä, mieluusti syyskuun ensimmäisellä viikolla. Hannu kokoaa joukkueet (vähintään kolme jäsentä / ikäluokka) ja ilmoittaa ne järjestäjille ke 8.9. mennessä. Joukkuemaksun maksaa seura. Saamme viimevuotiseen tapaan 7–10 iskukykyistä joukkuetta. SAUL SM-maratonilla on perinteinen palkintojen jako niin yksilöille kuin joukkueillekin. Haetaan viime syksyn malliin mitalit kotiin.

Lisätietoa maratontapahtumasta täältä https://finlandiamarathon.fi Lue tarkkaan ohjeistus ja ilmoittaudu SAUL SM-maratonille, älä Finlandia-maratonille. Ilmoita osallistumisestasi myös Hannulle (järjestäjien SAUL-listaukset eivät ole aina ajan tasalla)!

Tampereen Maratonklubi järjestää yhteiskuljetuksen SAUL SM-maratonille / Finlandia Marathonille Jyväskylään la 18.9.2021. Kuljetuksen hinta on 15 € / jäsen ja 30 € ei-jäsen.

Lue lisää kuljetuksesta, numerojen hausta sekä osallistumisen varmistamisesta ja ilmoittaudu yhteiskuljetukseen Eventiossa https://tamperemaraton.tapahtumiin.fi

Mukaan mahtuu 30 osallistujaa, joten ole nopea ja ilmoittaudu ajoissa! Ilmoittautuminen Eventiossa avautuu 30.8. ja sulkeutuu 7.9. Mikäli paikat loppuvat kesken meillä on mahdollisuus varata käyttöömme toinenkin bussi, jos halukkaita on riittävästi.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä sekä meno- että paluumatkalla.

Kysymykset hannu.tapanila@gmail.com tai 0407759723.