Tallinnan virtuaalimaraton Combona tai ihan vaan harjoituksena 1. ja 6.9.

24.8.2020

Suureksi harmiksemme klubin kaikkien aikojen maratonreissu Tallinnaan peruuntui. Nyt päätavoitteemme on hakea 19.9.2020 Jyväskylästä SAUL:n SM-maratonilta linja-autolastillinen mitaleja Tampereelle. Jotta onnistuisimme tässä tavoitteessa, on itse kunkin viriteltävä kunto huippuunsa. Se voi tietysti tapahtua monella eri tavalla, mutta yhtenä osana kunnon virittämistä voi olla Tallinnan virtuaalimaratonin juokseminen Combona, jolloin maratonin kilometrimäärä juostaan kasaan useammassa kuin yhdessä harjoituksessa. Voit osallistua näihin harjoituksiin, vaikka et juoksisikaan Comboa tai osallistuisi Jyväskylän SM-maratonille.

Marathon Combo (43,5 km) juostaan kahtena harjoituksena:

Tiistaina 1.9.2020 klo 10:00 tai 17:30 juostaan Serranon testi Hervannan, Ratinan tai Lamminpään (radat 400 m) urheilukentällä. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Testi on seuraavanlainen: alkuverryttely 3 km + 6 km kynnysten puolivälissä +1,5 min palautus + 6 km niin kovaa kuin pääsee + loppuverryttely 2 km eli yhteensä 17 km. Jukka tulkitsee tulokset ja antaa tavoiteajan Jyväskylään.

Sunnuntaina 6.9.2020 klo 09:00 juostaan Varalan portilta Pyhäjärven ympäri 26,5 km ns. Reijo Jylhän maratonharjoituksena. Alussa verrytellään 3 km eli Varalan portilta Ratinan rantaan. Sen jälkeen juostaan 21 km eli Pispan palvelutalon (Hyhky) mutkaan asti seuraavasti: 1 km maratonvauhtia/1 min kävelypalautus + 1km maratonvauhtia/1 min kävelypalautus +... Loppumatka 2,5 km Varalan portille verrytellään. Juominen kävelypalautusten aikana omaan tahtiin. Tämän harjoituksen perusteella sinulla on melko hyvä käsitys siitä, minkälaiseen tulokseen voit tähdätä Jyväskylässä. Harjoitus kuormittaa kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin puolimaratonin juokseminen tosissaan. Lenkkisaunat ovat lämpiminä Majala-rakennuksen alakerrassa 12-13 ja edullinen lounas tarjolla ravintola Säteessä. Ilmoittautuminen lounaalle avataan Eventioon hetimiten. Jäsenet 5 € ja muut 15 €.

Jos et siirtänyt osallistumistasi ensi vuodelle tai pyytänyt ilmoittautumismaksun palauttamista, järjestäjä on siirtänyt sinut virtuaaliselle maratonille.  Virtuaalimaratonista saa mm. mitalin ja paidan muistoksi tästä erikoisesta vuodesta ja lisäksi alennuksen ensi vuoden maratonille.