Aino Oura

Olen juossut epäsäännöllisesti "aina", mutta lasken juoksujeni alkaneen ensimmäisen kisan myötä vuonna 2009, Espoon puolimaratonista. Ensimmäisen maratonin juoksin Helsingissä 2012. Juoksuidolini on aina ollut äitini, joka on näyttänyt esimerkin kautta että aikuisena voi treenata hyvin, kehittyä ja tehdä uusia omia ennätyksiä sekä nauttia harrastuksen hedelmistä osallistumalla maailman juoksutapahtumiin. Nyt vuonna 2024  maratoneja on takanani 12 ja ennätykseni on vuodelta 2023. 

Juoksin vuosia yksin, koska työ haittasi säännöllisiä yhteislenkkejä. Liityin klubiin noin 2020 ja sittemmin olen alkanut nauttia yhteislenkeistä niiden samanhenkisten ihmisten, seurallisuuden ja yhteisöllisyyden takia. Edelleen tykkään silti vetää lenkkarit jalkaan myös yksin ja kadota omiin ajatuksiini lenkillä. Hallituksessa aloitin 2024.

Olen tasaisen asfaltin juoksija. Pidän isoista kisoista, jossain päin Eurooppaa, koska mikäpä parempi syy lähteä lomalle kuin maratonmatka. Tykkään vk-treeneistä. 

Innostun kaikenlaisista asioista ja todennäköisesti törmäät minuun puuhaamassa yhtä jos toista klubin tapahtumien tiimoilta.