Leena Heino

Aloitin Tampereen maratonklubin hallituksessa vuoden 2023 alusta. Juoksuharrastusta herättelin henkiin pitkän tauon jälkeen vuonna 2017 kun Suomeen tuli parkrun tapahtumat. Tampere maratonklubin juoksukoulun kävin 2019, jolloin juoksin puolimaratonin. Seuraavana vuonna 2020 juoksin sen ensimmäisen maratonin, tietenkin Tampere maraton tapahtumassa. Sen jälkeen onkin ollut tavoitteena se seuraava maraton.

Tampereen maratonklubi edustaa minulle yhteisöllisyyttä, innostamista ja kannustamista, sekä harjoittelussa että kaikessa muussakin tekemisessä. Siksi ehkä olenkin jäänyt mukaan koukkuun klubin toimintaan ja olen aktiivisesti pyrkinyt osallistumaan toimintaan ja erityisesti yhteislenkeille. Klubin jäsenyyden myötä aloitin uudestaan uintiharrastuksen. Pyöräilemään en ole vielä alkanut, soutua on tullut kokeiltua, samoin myös kuntosaliharjoittelua ja jumppaa.

Työkseni teen IT-järjestelmäasiantuntijan tehtäviä. Harrastuksiksi voisi kai katsoa lukemisen ja musiikin kuuntelun lisäksi järjestötoiminnan ja Tampereen kaupungin luottamustehtävien kautta myös politiikan seuraamisen.