Hallitreenit Pirkkahallissa

Tiistaisin klo 10 alkaen ja klo 19.30. Tilanne voi muuttua messuista johtuen. Varmistus / kutsu FB:ssa viimeistään sunnuntaina.

Seuraavina päivinä juoksurata varattu seuralle (ei tarvitse maksaa, portti on auki): 

la  13.1.2024 klo 9-11

la 10.2.2024 klo 9-11

la 2.3.2024 klo 9-11

Miten pääsen halliin?

A-hallin yleisurheilun suorituspaikat ovat urheilijoiden käytettävissä, jollei tilassa ole varattua vuoroa/tapahtumaa. A-halli on varattu tamperelaisten yleisurheiluseurojen junioreiden käyttöön maanantaista torstaihin klo 17.00‒19.30. Tarkista hallin reaaliaikainen varaustilanne Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista.

Halli on avoinna ma–su klo 07.00–22.30 ja hallin vuoromaksu suoritetaan automaattiin, joka sijaitsee A-hallin ovella. Halliin sisäänkäynti tapahtuu pääovien kautta.

Vuorojen hinnat:
• käteisellä maksettaessa 4,40 €
• matkakortilla 2,20 €

Liikuntapalveluiden vahtimestarit Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, puh. 0400 383 558

Miten tarkistan vapaat vuorot?

Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista (Timmi) pääsee katsomaan reaaliaikaista varaustilannetta.

Täältä näet Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen varaustilanteen:
https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/login.do?loginName=GUEST&password=GUEST

1. Varauskalenteri

2. Kirjoita "Tilaprofiili" Tampereen Messu-ja Urheilukeskus

3. Rasti ruutuun Tampereen Messu-ja Urheilukesku A YLEISURHEILU

4. Päivitä kalenteri

Valkoinen = vapaa kaikille

Harmaa = varattu harjoitusvuoro. Ma-to klo 17.00-19.30. on yu-juniorien harjoitusvuoro. Muulloin saattaa päästä juoksemaan varaajan ehdoilla.

Sininen, ruskea ja violetti sekä vihreä = ei asiaa juoksemaan

Miten toimin hallissa?

Urheilukaudella urheilijoiden käytössä ovat hallien pukukopit, jotka sijaitsevat hallien viereisillä huoltokäytävillä. Lukollisia säilytyskaappeja on rajallinen määrä A-hallin sisääntulossa. Pääaulassa sijaitsevaa seurayhtymän kahviota pitävät vuorollaan TPV, Ilves ja Tampereen Pyrintö. Kahvio palvelee urheilijoita pääsääntöisesti iltaisin ja urheilutapahtumien aikaan talvikaudella.

Käytä harjoituksissa rataa 7 (toiseksi uloin rata), jos se on vapaana. Silloin 3 kierrosta = 1000m. Muutoin käytä rataa 3 (sisin täysimittainen rata). 3 kierrosta = 900m. Voit korvata siinä tapauksessa ohjelman kilometrit kolmella kierroksella. 

Huomioi aina muut käyttäjät! Siirry palautuksissa vapaalle radalle ulospäin tai radan sisäpuolelle. Älä juokse monta rinnan, jos hallissa ei ole oikeasti väljää!